BESPLATNA poštarina od 50000 RSD - Dostava u roku od 5 radnih dana - Zamena u roku od 14 dana nakon isporuke

Korpa
0 | 0,00 дин.
Korpa je prazna
Prvo dodati robu
  • Luksuzni proizvodi od vrhunskog 100% kašmira
  • Pišite nam!info@kasmir.rs
  • Imate pitanja?+421 918 471 148 ?

Veleprodaja

Imate butik ili prodavnicu, gde biste želeli da prodajete naše proizvode? Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam poslati cenovnik i uslove saradnje. Unapred upozoravamo, ne sarađujemo sa drugim prodavnicama za online prodaju.

Naši džemperi, šalovi i ostalo što imamo u ponudi predstavljaju ručnu izradu u Nepalu od najkvalitetnijih vlakana prirodnih vrhunskih materijala. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu izrade odevnih predmeta od kašmira možemo da vam ponudimo prvoklasne proizvode po pristupačnim cenama.

Razlog za naše primamljive cene je i to, što na veliko ne prodajemo robu iz skladišta za maloprodaju – dodatni rok dostave je oko 5 nedelja. Ako izvršite porudžbinu kod nas, robu ćemo izraditi specijalno za Vašu prodavnicu/robnu marku, a proizvodi mogu da imaju etiketu sa Vašim logom. Prilikom izrade možemo da se prilagodimo Vašim individualnim željama ili zahtevima.

Osim kvaliteta, naša glavna prednost je i širok asortiman. Svake jeseni imamo novu kolekciju; u našoj ponudi imamo više od 200 različitih modela džempera u veličinama od XS do XXXXL, u više desetina različitih nijansi.