BESPLATNA poštarina od 50000 RSD - Dostava u roku od 5 radnih dana - Zamena u roku od 14 dana nakon isporuke

Ko smo mi?

U kašmir ćete se zaljubiti na prvi dodir. Osetićete neverovatnu finoću, savršenu mekoću i toplinu – vrlo brzo ćete shvatiti da u rukama držite nešto izuzetno. Smatrali su ga za neobično kvalitetan materijal još u davnim vremenima, kada je dobio nadimak „fiber for kings“, što u prevodu znači „ materijal za kraljeve“. U današnje vreme ne morate da budete vladar da bi sebi mogli da priuštite luksuzni dodir kašmira na vašoj koži. Odeća od kašmira nije jeftina – proizvodi se ručno od najkvalitetnijih vlakana, a njihova godišnja količina je ograničena i to je jedan od razloga zbog čega je cena ovog materijala visoka. Pak, džemper od kašmira možete da smatrate kao dugoročnu investiciju. Ako ga pravilno održavate, i posle nekoliko godina će izgledati kao nov, neće izbledeti i neće promeniti svoj oblik. Nije isključeno ni da će ga naslediti Vaši potomci.

Razumemo se u kašmir

Mi smo porodična firma iz Slovačke, koja je 2011. godine počela sa uvozom odevnih predmeta od kašmira iz Nepala. Firma za izradu, sa kojom sarađujemo, se nalazi blizu glavnog grada Katmandua. Krajem 2011. smo pustili u rad prve online prodavnice u Slovačkoj i Češkoj, a danas redovno šaljemo naše proizvode u desetine zemalja. Kvalitet i savršena izrada naših proizvoda su razlozi zbog kojih naše proizvode kupuju i kupci iz dalekih krajeva – na primer iz Južne Amerike, Azije i iz arapskih zemalja. Vremenom, u našu ponudu su uvrštene i kolekcije od drugih odličnih prirodnih materijala. Naše proizvode možete isključivo da kupite samo putem interneta. Pakete šaljemo iz skladišta u Slovačkoj, u Srbiju paketi stižu u roku od nekoliko radnih dana.

Vrhunski kvalitet

Postoji mnogo razlika koje možete da uočite između nas i ostalih prodavaca kašmira. Jedna od najbitnijih je bogat asortiman. Trudimo se stalno da ga inovujemo, pa on trenutno sadrži više od 200 različitih modela muških i ženskih džempera. Skoro svi su dostupni u veličinama od XS do XXXXL, a možete da birate izmedju desetina boja. Svake godine na jesen objavljujemo novu kolekciju i obezbedjujemo vam i individualnu izradu po meri – ako ste zainteresovani, za bliže informacije nas kontaktirajte na e-mail.

Sledeća bitna razlika je kvalitet. Naši proizvodi su izrađeni ručno od vlakana kašmira, čija je srednja vrednost debljine u proseku niža od 0,0155 mm. Većina proizvođača se trudi da minimalizuje troškove proizvodnje, tako što se ona vrši u Kini i tako što koriste grublja, jeftinija vlakna. Rezultat toga je proizvod koji nije mekan i kvalitetan – obratite pažnju, čak ni oznaka „100% kašmir“ ne mora da bude garancija kvaliteta. Preporučujemo da izbegavate sumnjive ponude i kupovinu kašmira u velikim lancima prodavnica.

Bezbedna kupovina

Garantujemo kvalitet naših proizvoda i bezbednu kupovinu. Bez ikakvog objašnjenja možete da nam vratite robu i mi ćemo Vam vratiti novac ili ćemo zameniti proizvod. Našim kupcima nudimo i nestandardni servis – na primer, ako slučajno oštetite džemper, možemo da ga vratimo u prvobitno stanje. Ne oklevajte da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica.