Korpa
0 | 0,00 дин.
Korpa je prazna
Prvo dodati robu
  • Luksuzni proizvodi od vrhunskog 100% kašmira
  • Pišite nam!info@kasmir.rs
  • Imate pitanja?+421 918 471 148 ?

Imamo dobre cene i zadržamo vrhunski kvalitet.

Znamo da je cena vrlo često glavni i odlučujući faktor prilikom kupovine. Ne pokušavamo da budemo najjeftiniji, već je naš cilj da luksuzne i udobne odevne predmete od kašmira može sebi da priušti i ona osoba, koja npr. daje prednost ovčijoj vuni ili sintetičkim materijalima.   

Imamo niske cene? Prodajemo bez posrednika.

Trudimo se da ograničimo troškove što više možemo. Nemamo nepotrebne posrednike, ne sarađujemo sa velikim tržnim centrima i društvima za distribuciju. Naš cilj je da isporučimo kupcu kvalitetne, ručno rađene proizvode od kašmira najbržim i najkraćim putem, preko isključivo jednog zastupnika u svakoj državi, u kojoj se odlučimo za prodaju - Kasmir.rs je jedini naš zastupnik za Srbiju. Zahvaljujući toj poslovnoj strategiji, možemo da priuštimo niže cene nego konkurencija. 

Na čemu ne štedimo? Na uslugama i brizi o kupcima.

Mnogi trgovci mogu sebi da dozvole dobre cene samo zato što štede na brizi o kupcima. Kod nas se nećete susresti sa tim pristupom. Ne odgovara vam veličina, boja ili jednostavno odevni predmet od kašmira nije zadovoljio vaša očekivanja? Bez ikakvih pitanja i odugovlačenja ćemo zameniti robu ili ćemo vam vratiti novac.