BESPLATNA poštarina od 50000 RSD - Dostava u roku od 5 radnih dana - Zamena u roku od 14 dana nakon isporuke

Voucher 100€

100% Kašmir | Broj slojeva:

Tabela veličina

11 311,36 дин.
Do 5 dana

Do 5 dana
11 311,36 дин.

Detalji o proizvodu

Vaučeri za proizvode od kašmira kao idealan božićni poklon!

Konačno su tu - poklon vaučeri koji se mogu iskoristiti za sve naše proizvode. Dajte poklone ljudima do kojih vam je najviše stalo. Idealan poklon za Božić ili rođendan.

Isporučujemo samo vaučere sa jedinstvenim kodom za kupovinu putem e-pošte (u roku od 24 sata od uplate). Vrednost vaučera će biti oduzeta od ukupne vrednosti porudžbine nakon unosa koda za popust. Vaučer važi 365 dana nakon uplate.

Ne zaboravite da proverite i vaučere za druge iznose. Ako kupite više vaučera, možemo sabrati njihovu vrednost i poslati vam jedan vaučer sa ukupnim iznosom. U slučaju posebnih zahteva, ne oklevajte da nas kontaktirate. Fotografija je ilustrativna, valuta će biti prilagođena po potrebi na poslatom vaučeru.

Ukoliko ste zainteresovani i za drugu robu iz naše ponude, potrebno je da napravite porudžbinu posebno za robu, a posebno za poklon vaučer. Kod poklon vaučera potrebno je izabrati elektronsku dostavu, inače poklon vaučer neće biti dostavljen na Vašu imejl adresu.Materijal
100% Kašmir

Broj slojeva

Da li imate pitanja u vezi ovog proizvoda?

Dostava i povraćaj novca

Načini isporuke

Nakon primanja porudžbine obično kontaktiramo naše kupce i informišemo ih o okvirnom datumu isporuke - pošiljke uglavnom stižu u roku od nekoliko radnih dana. Ako proizvod koji ste naručili nemamo u skladištu, naručićemo njegovu izradu. U tom slučaju možete da računate da će isporuka biti za 3 do 5 nedelja.

Hitno Vam je potreban neki proizvod iz naše ponude? Možemo da Vam obezbedimo hitnu isporuku. Ne oklevajte da nas kontaktirate za sve bliže informacije.

Robu šaljemo iz glavnog skladišta u Slovačkoj.

Poštarina iznosi 600 RSD. Robu šaljemo na Vašu adresu čim legne uplata.

Načini plaćanja

1. Kreditna kartica

2. PayPal

3. Uplata na slovački bankovni račun

Informacije o banci: 

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Dostava je besplatna za porudžbine koje iznose preko 50 000 RSD !

Porudžbine iznad 50000 RSD
Besplatna dostava

Troškovi isporuke - plaćanje karticom
600 RSD

Metode isporuke

Da li imate pitanja u vezi ovog proizvoda?


Slični proizvodi

22 622,73 дин.

Voucher 200€


56 556,82 дин.

Voucher 500€


5 655,68 дин.

Voucher 50€


O nama i našim vrednostima

Kašmir je ljubav na prvi dodir. Osetićete njegovu nežnost, glatkoću i toplinu-takodje, vrlo brzo ćete shvatiti da ste dobili nešto izvanredno.

Mi smo mala porodična kompanija koja je započela uvoz odeće od kašmira iz Nepala 2011. godine. Kvalitet i unikatnost naših proizvoda su razlozi zbog kojih smo stekli kupce širom sveta. Naš asortiman je ručno izrađen od kašmirskih vlakana čija srednja debljina prečnika ne prelazi 0,0155 mm.

Odeća od ovog specijalnog materijala nije najjeftinija, pogotovo ako je ručno izrađena od najboljih vlakana. Džemper od kašmira je ipak dugoročna investicija. Ako se o njoj dobro brine, odeća od kašmira zadržava svoj kvalitet dugi niz godina, ne gubi boju, niti se isteže, što je čini mogućim nasledstvom sledeće generacije.