BESPLATNA poštarina od 50000 RSD - Dostava u roku od 5 radnih dana - Zamena u roku od 14 dana nakon isporuke

Pašmine su dragulj među proizvodima od kašmira - Diamond ili Platinum?

Kašmir blog Peter Greša

Pašmine spadaju u najelegantniji proizvod, koji se pravi od vune kašmira. Za njihovu izradu se koristi nežna donja dlaka koza koje daju vunu kašmira, koja se tradicionalno obrađuje ručno. Rezultat je modni dodatak, koji svojom mekoćom, bojama i lepotom vekovima krasi žene širom sveta. Pašmine su se opet našle na vrhuncu svoje popularnosti poslednjih godina.

Džemperi od kašmira se biraju po broju slojeva, od kojih su izrađeni. Osnovni parametar pri odabiru pašmine je njen sastav. U našoj internet prodavnici možete da nađete dve osnovne kolekcije pašmina - Diamond i Platinum. Obe spadaju u najbolje što svet ručne obrade šalova može da ponudi. 

Diamond kolekcija 

Pašmine iz kolekcije Diamond su ekskluzivni modni dodaci, koje možete da koristite u svakoj prilici, kad želite da se osećate izuzetno. Bogate bojama i uočivom elegancijom, izrađene od 100% kašmira najboljeg kvaliteta, one su zaista dijamant među pašminama.  

Platinum kolekcija

Pašmine iz kolekcije Platinum u sebi imaju lepotu i sva korisna svojstva dva luksuzna prirodna meterijala - izrađene su od 70% kašmira i 30% svile. Platinum pašmine su mekane, tanke, i veoma prijatne za nošenje. Tkane su sa upadljivim bojama ili sa printom.